Partnerská stránka

Proč být partnerem DNS & Veritas

Podpora partnerů je priorita

Benefity

Prodejní model Veritasu je postaven na partnerské síti, která zahrnuje několik partnerských úrovní od stříbrné přes zlatou až po platinovou. Jednotlivé úrovně jsou spjaty s výší pokytované slevy a zpětného rabatu, ten odpovídá 5 až 12 %.

Partnerům dokážeme pomoci také po obchodní stránce, stránce technického návrhu a ve všech dalších fázích projektu.

 

Marketingové fondy

Kromě čistě finančních benefitů naši partneři často využívají marketingové fondy, a to na kvartální bázi. Prostřednictvím těchto fondů spolufinancují marketingové aktivity – třeba přednášky pro koncové zákazníky.

Kompetence, školení a certifikace

Veritas zdarma poskytuje všem partnerům profesionální výukový program, díky kterému zvládnou problematiku správy dat velmi snadno.

NFR (Non for Resale) licence jsou součástí benefitního programu pro všechny naše partnery. Využít je mohou pro představení řešení koncovým zákazníkům nebo pro hladký běh byznys aplikací v rámci jejich vlastní společnosti.

Partnerské úrovně

Registered

Jako registrovaný partner jste učinili první krok v budování partnerství se společností Veritas a byli jste přijati do programu VPF. Získáváte přístup k finančnímu zvýhodnění Margin Builder (MB) a dalším obchodním výhodám, školením a nástrojům, které vám pomohou vybudovat znalosti a odborné znalosti řešení, jež potřebujete k řešení jedinečných obchodních problémů svých zákazníků.

Silver

Jako stříbrný partner jste se seznámili s produkty a řešeními Veritas. Kromě výhod úrovně Registered máte přístup k finančnímu zvýhodnění Opportunity Registration (OR), které vám pomůže podpořit váš růst, a také k rozšířeným obchodním výhodám, které vám pomohou dále rozvíjet dovednosti potřebné k oslovení nových zákazníků.

Gold

Jako zlatý partner jste investovali do svého partnerství se společností Veritas a máte nárok na rozšířené výhody stříbrné úrovně a přístup k Fondu rozvoje partnerů Veritas (VPDF), který je založen na návrzích a je určen na podporu rozvoje vašeho podnikání a marketingové aktivity.

Platinum

Jako platinový partner jste jedním z nejvytíženějších partnerů společnosti Veritas, protože jste dosáhli naší nejvyšší partnerské úrovně. Kromě rozšířených výhod zlaté úrovně mají způsobilí platinoví partneři přístup k výhodám Growth Target Rebate (GTR) a On-time Renewal Rebate (OTRR), které mají motivovat a odměňovat výkonnost.